TIETOA MEISTÄ

Iris Hattara

Omistaja & Myymäläpäällikkö

Toimin yrityksen omistajana, olen pirteä ja asiakaspalvelusta pitävä nuori nainen. Ikää minulla on 22-vuotta. Halusin lähteä yrittäjäksi jo nuorena! Omien unelmien tavoitteleminen on minulle tärkeää ja tämä on niistä nyt yksi.

Minulle yrityksessä on tärkeää, että juuri sinä viihdyt siellä ja asioiminen on helppoa. Siksi autan mielelläni kaikissa askarruttavissa asioissa. Pyrin myös pitämään kirpputorin mukavana paikkana asioida. Sillä juuri te asiakkaat teette minun haaveesta totta!<3

 

Yritys kertomus

Itsepalvelukirpputori

Jalasjärven kirpputori on heinäkuussa 2018 avattu itsepalvelukirpputori Jalasjärvellä. Se on nuoren naisen haave, joka lähti pikkuhiljaa toteutumaan. Tahto lähteä tekemään jotain omaa ja saavuttamaan niitä kauan haaveiltuja unelmia. Yrittäjäksi jo nuorena haaveileva nainen lähti nyt kokeilemaan oman kirpputorin pitämistä.

Tavoite yrityksellä on olla mahdollisimman valoisa, siisti, asiakas ystävällinen sekä mukava kirpputori asioida. Itse rakastan kirpputoreilla käymistä, sekä selkeää siistiä yleisilmettä. Kirpputorin lisäksi on tarkoitus pitää muutakin ohjelmaa, kuten pihakirppiksiä, lasten tapahtumia yms. Joten varmasti kaikille riittää nähtävää myös jatkossa. Asiakkaiden toiveet otetaan huomioon ja kaikki mielipiteet ovat tervetulleita tähän uuteen yritykseen.