Myyjälle

Vuokraus

- Myyntipöydän vuokraaminen Jalasjärven Kirpputorilla on vaivatonta ja nopeaa. Voit aloittaa vuokrasuhteen viikon jokaisena päivänä. Tämä mahdollistaa myös myyntipaikkajonon jouhevan liikkumisen. Viivakoodilla varustetut tarralliset hintalaput takaavat turvallisen ja varman myyntiajan myyjillemme.


HUOM. Hintalappuarkit tulostetaan ainoastaan Jalasjärven Kirpputorilla, niiden toimivuuden takaamiseksi.


- Myyntiviikko on aina 7 päivää. Pyhäpäivät ja kiinniolevat päivät hyvitetään. Myyntipöydässä on kahden päivän irtisanomisaika. Kun haluat päättää vuokrasopimuksesi, sinun pitää ilmoittaa siitä erikseen vähintään 2 vrk etukäteen. Vuokrasopimuksesi jatkuu automaattisesti viikolla, jos et itse lopeta sitä.


- Siivouspalvelumme avulla saat vaivattomuutta myyntiisi. Palvelu on erinomainen kauempana asuville, matkustaville tai kiireisille myyjillemme. Siivouspalvelun hinta on 10€/viikko tai voit valita ajankohdan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Siivouspalvelu sisältää myyntipaikkasi siistimisen myyväksi kerran päivässä.

- Meiltä löytyy myös vitriinipalvelu upeille arvotavaroillesi. Turvallinen lasivitriini, joka sijaitsee kassojen läheisyydessä. Vitriinipalvelu on ainoastaan myyntipöydän vuokranneille myyjillemme. Mikäli haluat arvokkaat tuotteesi näyttävästi ja turvallisesti myyntiin, suosittelemme käyttämään vitriinipalveluamme. Esineisiin ei pääse käsiksi ilman myyjää. Muistathan kuitenkin, että kaikki tavarat tuodaan myyntiin omalla vastuulla ja korvaukset rikkoutuneista/vahingoittuneista tuotteista haet omasta kotivakuutuksestasi.

- Halutessasi voit pitää myyntipaikallasi omakohtaiset alennusmyynnit. Voit pyytää henkilökunnalta alennusmyyntilapon ja ilmoittaa siitä selkeästi kassalla. Silloin kaikki myyntipaikkasi tuotteet alennetaan kassalla haluamaasi prosenttiin. Alennus prosentti mahdollisuus on tasalukuja (esim. 20% tai 50%).


Säännöt:

 • Vuokrasopimus tehdään aina kirjallisesti ennen tavaroiden asettamista hyllyyn
 • Minimi vuokra-aika on yksi viikko (7 myyntipäivää)
 • Kun haluat päättää vuokrasopimuksesi, sinun pitää ilmoittaa siitä erikseen vähintään 2 vrk etukäteen. Vuokrasopimuksesi jatkuu automaattisesti viikolla, jos ET ITSE LOPETA SITÄ. Seuraavan vuokra-ajan maksu suoritetaan etukäteen kassalla. Vuokrasopimuksen päätyttyä sinun tulee tyhjätä pöytäsi tuntia ennen sulkemista ja ilmoittaa siitä kassalle. Myyntipöytäsi tilitys asiat hoidetaan heti pöydän tyhjättyä.
 • Mikäli vuokralainen ei nouda tavaroitaan sopimuksen päättymispäivänä kello 17.30 mennessä, veloitamme myyntisaldosta viidentoista (15) euron tyhjennysmaksun ja säilytämme tuotteita kaksi (2) päivää, jonka jälkeen tuotteet siirtyvät Jalasjärven Kirpputorin omistukseen. Tuotteiden säilyttämisestä veloitetaan 5€/vrk.
 • Kiireelliset yhteydenotot soittamalla tai paikan päällä asioimalla.
 • Varaus astuu voimaan, kun maksu on suoritettu kassalle
 • Alennusmyynnit ilmoitetaan aina kassalle. Voit laittaa myyntipöytääsi haluamasi alennusprosentin tasalukuina.
 • Vuokralainen on itse vastuussa myyntipaikkansa siisteydestä. Mikäli haluat, että pidämme myyntipaikkasi siistinä, veloitamme siitä 10€/viikko. Muistathan että siisti myyntipöytä houkuttaa asiakkaita parhaiten.
 • Tuotteita ei saa olla käytävillä, eikä hyllyjen päädyissä, edes ripustettuna. Pidäthän myös huolen, että pöydässäsi on vain omia vaatteita. Muiden vaatteet voit tuoda kassalle.
 • Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi myyntipöydän yhteydessä
 • Vuokrasopimuksesi päätyttyä sinun tulee siivota myyntipaikkasi vähintään tunti ennen sulkemisaikaa. Tarkasta samalla, ettei tavaroidesi joukossa ole muiden myyjien tuotteita. Poista hintalaput vasta liikkeen ulkopuolella, sillä liikkeestämme ei saa viedä ulos hintalaputtomia tuotteita.
 • Vuokrasopimukseen sisältyy 1 arkki tarrallisia hintalappuarkkeja. Hintalaput ovat viivakoodillisia, joten sinun ei tarvitse täyttää niihin kuin hinta ja tuotteen nimi halutessasi. HINTALAPPUARKIT TULOSTETAAN AINA KIRPPUTORILLA. Lisää tarra-arkkeja saat kassalta hintaan 0,20€/tarra-arkki.
 • Kirpputorituotteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta.
 • Aikuisviihdettä, piraattikopioita, teräaseita, käytettyä kosmetiikkaa ja alusvaatteita sekä elintarvikkeita ei saa myydä asiakkaan toimesta. Kaikkien tuotteiden tulee olla laillisia. Jos tuote on epäasiallinen, on henkilökunnalla oikeus poistaa tuote myynnistä.
 • Kaikki myymäsi tuotteet ovat sinun vastuullasi. Jalasjärven Kirpputori ei ole vastuussa rikkoutuneista tai hävinneistä tuotteista. Oma kotivakuutuksesi on oma turvasi myyntitilanteessa kirpputorilla.
 • Jalasjärven Kirpputorilla on lasivitriini arvokkaammille esineille. Kysy siitä lisää kassalta.
 • Jos myyt yrityksesi nimellä tuotteita, sinun on ilmoitettava Y-tunnuksesi vuokrasopimukseen
 • Elokuvien, CD-levyjen ja pelien levyt voit halutessasi jättää kassalle. Tätä suositellaan, jos kpl-hinta on vähintään 5€.
 • Kaikki näpistykset ja varkaudet ilmoitetaan aina poliisille
 • Tuotteiden hintoja muuttaessasi sinun tulee korvata hintalappu uudella hintalapulla.
 • Henkarit tulevat Jalasjärven Kirpputorin puolesta ja sisältyvät vuokraan.
 • Huolehdithan, että myymäsi tuotteet ovat käyttökelpoisia ja siistejä (epäkunnossa olevia tuotteita ei saa myydä)
 • Mikäli löydämme tuotteen ilman hintalappua, säilytämme sitä 2 viikkoa, jonka jälkeen lahjoitamme/myymme sen ja annamme tuoton hyväntekeväisyyteen.
 • Jalasjärven Kirpputori ei korvaa palo- eikä vesivahingoittuneita tuotteita.
 • Jos haluat nostaa rahaa myynnistäsi kesken vuokrakauden (välitilitys), sinun täytyy ilmoittaa siitä vähintään 2 vrk etukäteen. Ulosmaksut ja välitilitykset siirtyvät maksupalveluun vuokrasopimuksen yhteydessä antamallesi tilinumerolle (IBAN) kahden pankkipäivän sisällä. Turvallisuussyistä emme säilytä käteistä liiketiloissamme mutta alle 100€ välitilitykset/ulosmaksut voidaan maksaa käteisellä tapauskohtaisesti (Ota yhteys henkilökuntaan). Myynnin tilitetään pääsääntöisesti tilillesi sinun tyhjennettyä myyntipöytäsi. Muista siis ilmoittaa meille 2vrk etukäteen, jos haluat myyntisi käteisellä!
 • Uusi myyjä voi tuoda tavaroitaan viimeisen aukiolo tunnin aikana. Pöytien tyhjäys hoidetaan ennen sitä. Tavaroita voi myös tuoda milloin tahansa liikkeen aukioloaikoina asiakkaan niin halutessa. Muista kuitenkin varmistaa onko pöytäsi jo tyhjä ennen tavaroiden tuomista, muuna ajankohtana kuin viimeinen aukiolo tunti. (Arkisin 17-18 ja lauantaisin 14-15)
 • K-18 tuotteita ostettaessa varaudu todistamaan henkilöllisyytesi

Tietosuoja:

Yrityksemme kysyy asiakkaan tietoja vain myyntipöydän vuokrausta varten. Tarvittavat tiedot täytetään vuokrasopimukseen. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, tai luovuteta ulkopuolisille. Asiakkaan tiedot säilytetään puolivuotta vuokrasopimuksen kirjoittamisesta. Jokaisella myynti kerralla kirjoitetaan uusi sopimus, vanhat sopimukset säilytetään vain kirjanpidon vuoksi. Reklamaatio tilityksestä on ilmoitettava viimeistää 3kk kuluessa tilityksen tapahtuessa. 

Sopimuksen täytön yhteydessä asiakkaalta kysytään lupa jatkossa kohdistuvaan markkinointiin spostin tai puhelinnumeron kautta. Jos asiakas ei sitä kohtaa ruksita ja suostu, niin markkinointi viestejä ei lähetetä.